Inomhus-EM i Friidrott – Samsung

Inomhus-EM i Friidrott gick av stapeln i Göteborg 2013 och Event K fick i uppdrag att utveckla Samsungs sponsorskap. Vi representerade Samsung vid sponsormöten och höll kontakten med arrangörer och övriga partners. Samarbetet resulterade i att Samsung presenterade den officiella EM-appen för smartphones, bistod arrangören med närmare 50 tv-skärmar för intern-tv i arenan samt en monter på hela 90 kvadratmeter där stora delar av Samsungs breda produktportfölj visades upp. I montern fanns även en servicetekniker som hjälpte till med programuppdateringar eller skärmbyte etc.

Inomhus-EM i Friidrott - Samsung Inomhus-EM i Friidrott - Samsung(4) Inomhus-EM i Friidrott - Samsung(3) Inomhus-EM i Friidrott - Samsung(2) Inomhus-EM i Friidrott - Samsung(1)

Posted in Okategoriserade.