Digital kongress för IOGT-NTO

IOGT-NTO är Sveriges största nykterhetsorganisation. Vartannat år samlas ombud och medlemmar för demokratiska beslut, men under veckan brukar även socialt umgänge vara en viktig beståndsdel. Vi fick uppdraget att koordinera och producera kongressen 2021 digitalt då den på grund av covid19-restriktioner inte kunde arrangeras fysiskt.

Förhandlingarna skedde främst i skrift i VoteIT, men som komplement användes även Zoom för muntliga diskussioner. Under veckan som kongressen pågick erbjöds även morgongympa varje morgon i Zoom, 11-kaffe och nattcafé i Spatial Chat och varje kväll sändes ett halvtimmesprogram med skvaller och aktualiteter från förhandlingarna. Dessutom blandades underhållning och workshop om organisationens frågor in vid olika tidpunkter under veckan.

Totalt producerade vi över 40 timmar livesändning under de sju dagar kongressen pågick.

Digital konferens – Logistikföreningen Plan

Vi har under många år jobbat med Logistikföreningen Plans konferens och när den inte kunde genomföras på grund av Covid-19 ställde vi om och producerade en digital dag med talare via länk och programledare i en studio i centrala Göteborg.

Invigning av Porsche Center

Alla vet vad Porsche är. Det är mer än ett bilmärke i mängden. Och deras anläggningar är mer än en bilhall. Därför blev vi såklart oerhört taggade när Brave Zone hörde av sig och ville ha hjälp med invigningen av helt nybyggda Porsche Center Göteborg som snart skulle stå färdigt.

Vi stod för regi, teknisk produktion och genomförande av kvällen som utspelade sig i nybilshallen, begagnathallen och servicehallen i en anläggning där färgen knappt torkat innan vi började hissa tross och sätta ljus. Men så plötsligt stod allting klart och gästerna anlände, DJ:n spelade och bilarna blänkte.

Som grädde på moset förhandsvisades nya Porsche Cayenne under kvällen, varpå pianobaren tog vid. En helkväll i ”Göteborgs roligaste fritidsgård för vuxna”, för att citera platschef Jens. Vi önskar gänget lycka till med sitt nya hus och tackar för förtroendet!

 

Lindholmenstafetten

Tillsammans med GöteborgsVarvet och Göteborgs Friidrottsförbund arrangerar och utvecklar vi Lindholmenstafetten – en stafett på 4×2,5 km. Stafetten är ett utmärkt tillfälle att göra något kul tillsammans med kollegor, kunder eller partners. Datum för 2018 är inte satt ännu, men håll utkik på lindholmenstafetten.se eller stafettens facebooksida för mer information.

Fotograf: Göteborgsvarvet/Andreas Petersson

Fotograf: Göteborgsvarvet/Andreas Petersson

Fotograf: Göteborgsvarvet/Andreas Petersson

Plankonferensen – Jag älskar logistik

Logistikföreningen Plan är ett kompetensnätverk för alla som jobbar med logistik, supply chain och lean. Varje vår genomför de sin konferens med studiebesök, föreläsningar och workshops. Marcus hos oss på Event K fungerar sedan några år tillbaka som produktionschef för dessa konferenser och ansvarar bland annat för just logistiken, grafisk utformning och tekniskt genomförande.

2017 var vi på Lindholmen Conference Center i Göteborg och de närmare 300 deltagarna hade att välja på, under två dagar, sju olika studiebesök, fyra heldagsworkshops och 14 föreläsningar.

Diglias på Vasaloppet

I slutet av februari fick vi ett samtal. Gänget på Diglias, som utvecklar en tjänst för digital identifiering, hade fått en möjlighet att ställa ut på Vasaloppet. Mindre än en vecka efter vårt första möte stod vår Airstream, med ny dekor, uppställd utanför Vasaloppsmässan i Mora redo att visa upp möjligheterna som Diglias innebär.

Deras mål om antal nedladdningar av appen under veckan överträffades med råge och Airstreamen stack verkligen ut bland utställarna.

Partnermatchen 2017

Svensk Innebandys partnermatch spelas på SM-finalplanen innan SSL-lagen gör entré. 2017 var vi i Globen där lagen coachades av landslagskaptenerna. Båda lagen hade hjälp av SSL-spelare och målvakter från Juniorallsvenskan.

Vi gjorde inbjudan och koordinerade speaker, DJ, uppsnack, eftersnack och prisutdelning för årets viktigaste match.

Shopping Park Kållered

Shopping Park Kållered drivs sedan några år tillbaka av IKEA Centres Nordic och hösten 2016 påbörjades ett äventyr mot en mer samlad handelsplats. Under tiden har befintliga butiker fått flytta till tillfälliga lokaler och vi har fått uppdraget att under resan producera upplevelser för besökarna som gör det roligt att handla i Kållered.

Ibland samplar vi produkter under temat ”Fredagsmys”, ibland bjuder vi besökarna på en kopp kaffe och kaka och ibland gör vi familjedagar med dansföreställningar och klättervägg.

Välkommen till Shopping Park Kållered så kanske vi ses!

Kållered klättring from Marcus Sandin on Vimeo.

 

Regionklassikern och VGR Lounge

Västra Götalandsregionen är Sveriges största arbetsgivare med över 48 000 anställda. Under parollen Ett gott liv genomförs varje år Regionklassikern, där anställda utmanar sig själva att delta i motionslopp inom cykling, simning, skidor och löpning/gång.

Vi ansvarar för att deltagarna trivs i anslutning till loppen och ser till att tält, möbler och övrig utrustning finns på plats. Projektet innefattar även lånecyklar vid behov, vallatält till skidloppen och vid vissa lopp catering eller annat som behövs för att deltagarna ska känna sig uppskattade och ännu mer nöjda med sig själva och sin prestation.

Managementuppdrag för Göteborgs Symfoniker

Sedan 2014 har vi på uppdrag av och i nära samarbete med Göteborgs Symfoniker tagit fram en ny strategi för sponsring och kommersiella samarbeten för Sveriges Nationalorkester.
Uppdraget har även innefattat implementering av strategin och resulterat i samarbeten som:

Telia Playing Apart

Läs Telias pressmeddelande här.

Energisymfonin med Göteborg Energi

 

Guerrelieder i Prioritet Serneke Arena

I samarbete med Prioritet Serneke Arena för mastodontföreställningen Gurrelieder av Arnold Schönberg.