Invigning av Porsche Center

Alla vet vad Porsche är. Det är mer än ett bilmärke i mängden. Och deras anläggningar är mer än en bilhall. Därför blev vi såklart oerhört taggade när Brave Zone hörde av sig och ville ha hjälp med invigningen av helt nybyggda Porsche Center Göteborg som snart skulle stå färdigt.

Vi stod för regi, teknisk produktion och genomförande av kvällen som utspelade sig i nybilshallen, begagnathallen och servicehallen i en anläggning där färgen knappt torkat innan vi började hissa tross och sätta ljus. Men så plötsligt stod allting klart och gästerna anlände, DJ:n spelade och bilarna blänkte.

Som grädde på moset förhandsvisades nya Porsche Cayenne under kvällen, varpå pianobaren tog vid. En helkväll i ”Göteborgs roligaste fritidsgård för vuxna”, för att citera platschef Jens. Vi önskar gänget lycka till med sitt nya hus och tackar för förtroendet!

 

Posted in Okategoriserade.