Det är coolt med snö – Swedbank

Sverige stod för andra året i rad som värd för Världscupfinalen i Längdskidor. Evenemanget var ett samarrangemang mellan Slottssprinten i Stockholm 17 mars och Skidspelen i Falun 19 – 21 mars. Efter de svenska OS-framgångarna och med hela världseliten på plats, på såväl dam- som herrsidan, blev tävlingarna en publiksuccé!

I nära samarbete med arrangören integrerade vi konceptet ”Det är coolt med snö” som en naturlig del av programmet.

Med ”Swedbankläktaren” tillförde vi en inramning som satte färg och skapade en härlig stämning kring tävlingarna under Slottssprinten.

Inne på Lugnets skidstadion skapade vi ”Glidarbacken” för barnen. Den blev ett uppskattat och välkommet inslag för barnfamiljer. Aktiviteten förhöjde och förenklade deras upplevelse under Svenska Skidspelen.

Det är coolt med snö Det är coolt med snö Det är coolt med snö Det är coolt med snö Det är coolt med snö

Posted in Okategoriserade.