Digital kongress för IOGT-NTO

IOGT-NTO är Sveriges största nykterhetsorganisation. Vartannat år samlas ombud och medlemmar för demokratiska beslut, men under veckan brukar även socialt umgänge vara en viktig beståndsdel. Vi fick uppdraget att koordinera och producera kongressen 2021 digitalt då den på grund av covid19-restriktioner inte kunde arrangeras fysiskt.

Förhandlingarna skedde främst i skrift i VoteIT, men som komplement användes även Zoom för muntliga diskussioner. Under veckan som kongressen pågick erbjöds även morgongympa varje morgon i Zoom, 11-kaffe och nattcafé i Spatial Chat och varje kväll sändes ett halvtimmesprogram med skvaller och aktualiteter från förhandlingarna. Dessutom blandades underhållning och workshop om organisationens frågor in vid olika tidpunkter under veckan.

Totalt producerade vi över 40 timmar livesändning under de sju dagar kongressen pågick.

Posted in Okategoriserade.